Aanslagen in Brussel: update UZ Leuven – infomoment voor de pers

UZ Leuven geeft een korte toelichting over de opvang van de slachtoffers opgenomen in UZ Leuven. Dit gebeurt in aanwezigheid van Charles Michel, eerste minister en Maggie De Block, minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid.

Woensdag 23 maart 2016 — UZ Leuven geeft een korte toelichting over de opvang van de slachtoffers opgenomen in UZ Leuven. Dit gebeurt in aanwezigheid van Charles Michel, eerste minister en Maggie De Block, minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid.

Daarna wordt de pers naar het administratief gebouw van UZ Leuven begeleid, waar de familie van de slachtoffers wordt opgevangen.

Programma

Spoedgevallendienst UZ Leuven

12.15 uur - Toelichting door professor Sandra Verelst, diensthoofd spoedgevallendienst en professor Stefaan Nijs, diensthoofd traumatologie

12.30 uur - Mogelijkheid tot algemene vraagstelling

Administratief gebouw UZ Leuven

12.45 uur - Mogelijkheid tot individueel interview met professor Marc Decramer, gedelegeerd bestuurder UZ Leuven

Charles Michel, eerste minister en Maggie De Block, minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid zijn daar ook aanwezig en beschikbaar voor de pers. 

Praktische informatie

  • Dinsdag 23 maart, start: 12.15 uur
  • UZ Leuven campus Gasthuisberg, Herestraat 49, 3000 Leuven
  • Volg op campus Gasthuisberg de wegbeschrijving naar ‘spoed’ en rij de parking binnen. U wordt daar begeleid door de bewaking.